Les alu okna Glin Line 500

ekosklad Glin LINE 500 je model okna brez steklitvene letvice. Na notranji strani ga zaznamujejo ravne linije na zunanji pa poravnana alu maska, kar mu daje zelo moderen in privlačen videz. S kombinacijo ustrezne troslojne zasteklitve, širine profila in tesnjenjem doseže visoko toplotno prehodnost in je primerno tudi za vgradnjo v pasivne hiše. Okno je v primerjavi z ostalimi pasivnimi okni cenovno zelo zanimivo.

Les alu okna Glin Line 400

ekosklad Glin LINE 400 je model okna brez steklitvene letvice. Na notranji strani ima ravne linije na zunanji pa poravnano, minimalistično alu masko, kar mu daje zelo moderen in privlačen videz. S kombinacijo ustrezne troslojne zasteklitve, širine profila in tesnjenja doseže visoko toplotno prehodnost in je primerno tudi za vgradnjo v pasivne hiše. Okno je v primerjavi z ostalimi pasivnimi okni cenovno zelo zanimivo.

Les alu okna Glin Line 300

ekosklad Glin LINE 200 je model okna brez steklitvene letvice. Na notranji strani ga zaznamujejo stroge ravne linije, na zunanji pa klasična izvedba alu maske, s strogimi linijami, kar mu daje videz sodobne klasike. S kombinacijo ustrezne troslojne zasteklitve, širine profila in tesnjenja doseže visoko toplotno prehodnost in je primerno tudi za vgradnjo v pasivne hiše. Okno je v primerjavi z ostalimi pasivnimi okni cenovno zelo zanimivo.

Les alu okna Glin GLT 68 Alu

Les alu okna Glin GLT 68 Alu

Les alu okna Glin GLT 68 Alu so osnovni model okna, ki na notranji strani nudijo udobje in toplino lesa, na zunanji strani pa je zaščiteno z aluminijasto masko, ki okno ščiti pred vremenskimi vplivi, hkrati pa daje moderen in privlačen videz.

Les alu okna Glin GLT 68 Alu EV

Les alu okna Glin GLT 68 Alu EV

ekoskladLes alu okna Glin GLT 68 Alu EV so okna, ki nudijo na notranji strani udobje in toplino lesa, na zunanji strani pa je zaščiteno z aluminijasto masko, ki okno ščiti pred vremenskimi vplivi, hkrati pa daje moderen in privlačen videz. Je nadgradnja okna Glin GLT 68 Alu v smislu izboljšane toplotne izolativnosti, kar je doseženo z vgradnjo troslojne zasteklitve in ustreznega tesnjenja.

Les alu okna Glin GLT 68 Alu EV

Les alu okna Glin GLT 78 Alu EV

ekoskladLes alu okna Glin GLT 78 Alu EV so okna, ki nudijo na notranji strani udobje in toplino lesa, na zunanji strani pa je zaščiteno z aluminijasto masko, ki okno ščiti pred vremenskimi vplivi, hkrati pa daje moderen in privlačen videz. Je nadgradnja okna Glin GLT 78 Alu EV v smislu izboljšane toplotne izolativnosti.

Les alu okna Glin Pasiv 92 Alu

Les alu okna Glin Pasiv 92 Alu

ekoskladLes alu okna Glin Pasiv 92 Alu so okna, ki združujejo toplino in udobje lesa z mehko linijo obdelave profila na notranji stani ter modern in privlačen videz, ki ga zagotavlja aluminijasta maska na zunanji strani.  Maska je lahko v različnih barvnih odtenkih in ima poleg privlačnosti tudi funkcijo zaščite okna pred vremenskimi vplivi. Okno poleg topline in privlačnosti nudi tudi visoko toplotno izolativnost, ki ustreza zahtevam pasivne in nizkoenergijske gradnje.

Les alu okna Glin Pasiv 92 Alu Plus

Les alu okna Glin Pasiv 92 Alu Plus

Les alu okna Glin Pasiv 92 Alu Plus so okna, ki  združujejo vse najboljše iz naše ponudbe oken in zadovolji še najzahtevnejšega kupca. Mehko oblikovana linija profila na notranji strani nudi toplino in udobje lesa, aluminijasta maska na zunanji strani, pa moderen in privlačen videz. Aluminijasta maska je lahko v različnih barvnih odtenkih in ima poleg privlačnosti tudi funkcijo zaščite okna pred vremenskimi vplivi. Zaradi dodatno vgrajene poliuretanske pene v sredino  lesenega profila, dosega to okno največjo toplotno izolativnost med okni Glin in je primerno za vse vrste pasivne in nizkoenergijske gradnje.