Kakovosten ustrezno obdelan les je nenadomestljiv material za ustvarjanje topline vašega doma. Okna Glin ustrezajo zahtevnim konstrukcijskim in kakovostnim  normativom. Debelina okvirja in krila, večslojne zasteklitve ter kvalitetno tesnjenje zagotavljajo visoko stopnjo toplotne in zvočne izolativnosti ter masivno stabilnost izdelka.  Okna so primerna tako za renovacije, energetske sanacije, kakor tudi novogradnje klasičnih, nizkoenergijskih in pasivnih hiš ter lesenih hiš iz brun.

Lesena okna Glin GLT 68

Lesena okna Glin GLT 68

Lesena okna Glin GLT 68 so osnovni model okna s profilom 68 mm, ki s svojo obliko in lastnostmi zadovolji kupca, ki išče preproste in racionalne rešitve.

Lesena okna Glin GLT 68 EV

Lesena okna Glin GLT 68 EV

ekoskladLesena okna Glin GLT 68 EV so nadgradnja osnovnega modela okna z vgradnjo troslojnega stekla, s katero pridobite na toplotni izolativnosti celotnega okna.

Lesena okna Glin GLT 68 EV

Glin GLT 78 EV

ekoskladJe nadgradnja osnovnega modela okna z vgradnjo troslojnega stekla, s katero pridobite na toplotni izolativnosti celotnega okna.

Leseno okna Glin PASIV 92

Glin Pasiv 92

ekoskladJe okno, ki ustreza vsem kriterijem pasivnega okna in zadovolji že zahtevnejšega kupca. S širino profila, ustrezno zasteklitvijo in tesnenjem dosega toplotno izolativnost tudi pod 0,8 W/m2K in je primerno za vgradnjo v pasivne in nizkoenergijske hiše.

Lesena okna Glin Pasiv 92 Plus

Glin Pasiv 92 Plus

Je nadgradnja okna Glin Pasiv 92 v smislu izboljšanja toplotne izolativnosti. Slednje je doseženo z vgradnjo toplotno izolativne trde poliuretanske pene v sredino lesenega profila, s čimer se doseže toplotna izolativnost pod 0,7 W/m2K. Okno ustreza vsem zahtevam pasivne in nizkoenergijske gradnje.

leseno okno glin glt 68 s

Glin GLT 68 S

Je okno, ki se izdeluje serijsko samo v standardnih dimenzijah. Prednost za kupca je, da je to okno cenovno najugodnejše, praviloma na zalogi in da ga lahko kupec sam finalno pobarva v želeno barvo.

Les / alu okna Glin GLT 68 Alu

Glin GLT 68 Alu

Je osnovni model okna , ki na notranji strani nudi udobje in toplino lesa, na zunanji strani pa je zaščiteno z aluminijasto masko, ki okno ščiti pred vremenskimi vplivi, hkrati pa daje moderen in privlačen videz.

Les alu okna Glin GLT 68 EV Alu

Glin GLT 68 Alu EV

ekoskladJe okno, ki nudi na notranji strani udobje in toplino lesa, na zunanji strani pa je zaščiteno z aluminijasto masko, ki okno ščiti pred vremenskimi vplivi, hkrati pa daje moderen in privlačen videz. Je nadgradnja okna Glin GLT 68 Alu v smislu izboljšane toplotne izolativnosti, kar je doseženo z vgradnjo troslojne zasteklitve in ustreznega tesnjenja.

Les alu okna Glin GLT 68 EV Alu

Glin GLT 78 Alu EV

ekoskladJe okno, ki nudi na notranji strani udobje in toplino lesa, na zunanji strani pa je zaščiteno z aluminijasto masko, ki okno ščiti pred vremenskimi vplivi, hkrati pa daje moderen in privlačen videz. Je nadgradnja okna Glin GLT 78 Alu v smislu izboljšane toplotne izolativnosti, kar je doseženo z vgradnjo troslojne zasteklitve in ustreznega tesnjenja.

Les alu okna Glin Pasiv 92 Alu

Glin Pasiv 92 Alu

ekoskladJe okno, ki združuje toplino in udobje lesa z mehko linijo obdelave profila na notranji stani ter modern in privlačen videz, ki ga zagotavlja aluminijasta maska na zunanji strani.  Maska je lahko v različnih barvnih odtenkih in ima poleg privlačnosti tudi funkcijo zaščite okna pred vremenskimi vplivi. Okno poleg topline in privlačnosti nudi tudi visoko toplotno izolativnost, ki ustreza zahtevam pasivne in nizkoenergijske gradnje.

Les alu okna Glin Pasiv 92 Alu Plus

Glin Pasiv 92 Alu Plus

Je okno, ki  združuje vse najboljše iz naše ponudbe oken in zadovolji še najzahtevnejšega kupca. Mehko oblikovana linija profila na notranji strani nudi toplino in udobje lesa, aluminijasta maska na zunanji strani, pa moderen in privlačen videz. Aluminijasta maska je lahko v različnih barvnih odtenkih in ima poleg privlačnosti tudi funkcijo zaščite okna pred vremenskimi vplivi. Zaradi dodatno vgrajene poliuretanske pene v sredino  lesenega profila, dosega to okno največjo toplotno izolativnost med okni Glin in je primerno za vse vrste pasivne in nizkoenergijske gradnje.

Les alu okna Glin Line 500

ekosklad Glin LINE 500 je model okna brez steklitvene letvice. Na notranji strani ga zaznamujejo ravne linije na zunanji pa poravnana alu maska, kar mu daje zelo moderen in privlačen videz. S kombinacijo ustrezne troslojne zasteklitve, širine profila in tesnjenjem doseže visoko toplotno prehodnost in je primerno tudi za vgradnjo v pasivne hiše. Okno je v primerjavi z ostalimi pasivnimi okni cenovno zelo zanimivo.

Les alu okna Glin Line 400

ekosklad Glin LINE 400 je model okna brez steklitvene letvice. Na notranji strani ima ravne linije na zunanji pa poravnano, minimalistično alu masko, kar mu daje zelo moderen in privlačen videz. S kombinacijo ustrezne troslojne zasteklitve, širine profila in tesnjenja doseže visoko toplotno prehodnost in je primerno tudi za vgradnjo v pasivne hiše. Okno je v primerjavi z ostalimi pasivnimi okni cenovno zelo zanimivo.

Les alu okna Glin Line 200

ekosklad Glin LINE 200 je model okna brez steklitvene letvice. Na notranji strani ga zaznamujejo stroge ravne linije, na zunanji pa klasična izvedba alu maske, s strogimi linijami, kar mu daje videz sodobne klasike. S kombinacijo ustrezne troslojne zasteklitve, širine profila in tesnjenja doseže visoko toplotno prehodnost in je primerno tudi za vgradnjo v pasivne hiše. Okno je v primerjavi z ostalimi pasivnimi okni cenovno zelo zanimivo.

Glin PVC 4000

Glin PVC 4000 je 5-komorni PVC sistem, ki vam nudi odlično kvaliteto za nizko ceno. Profilacija se ponaša s trdnostjo in jekleno statično ojačitvijo.
Povišana varnost, ki jo zagotavlja dvoslojno steklo dopolnjuje vrhunsko nemško okovje MACO. Vzdrževanje profilacije je zaradi gladkosti profila enostavno, namembnost okna pa zadovolji še tako zahtevnega kupca.

Glin PVC 4000 NEW

Glin PVC 4000 NEW je 6 komorni sistem, ki se vgrajuje tako v adaptacije kot zadovolji potrebe novogradnje Profilacija se ponaša s trdnostjo in jekleno statično ojačitvijo.

Glin PVC 8000

Doseganje zvočne in toplotne izolativnosti, izboljšan elegantnejši videz ter širok barvni spekter je odlika te profilacije. 6 komorni sistem globine 85 mm z jekleno ojačitvijo z možnostjo zasteklitve tudi do 51 mm ter tretje trajno elastično tesnilo nudi vse kar želimo imeti v našem domu: tišino, ugodno klimo predvsem pa varnost.