PVC okna

Estetsko dovršena PVC okna, ki z možnostjo izbire bogate palete barvnih dekorjev, visoke toplotne in zvočne izolacije nudijo ugodje bivanja v vašem domu. Naši izdelki so primerni za sodobno gradnjo enodružinskih in večstanovanjskih hiš, poslovnih objektov, pasivno gradnjo, kot tudi za renovacije.

PVC okna – Glin PVC 4000

Glin PVC 4000 je 5-komorni PVC sistem, ki vam nudi odlično kvaliteto za nizko ceno. Profilacija se ponaša s trdnostjo in jekleno statično ojačitvijo.
Povišana varnost, ki jo zagotavlja dvoslojno steklo dopolnjuje vrhunsko nemško okovje MACO. Vzdrževanje profilacije je zaradi gladkosti profila enostavno, namembnost okna pa zadovolji še tako zahtevnega kupca.

PVC okna – Glin PVC 4000 NEW

Glin PVC 4000 NEW je 6 komorni sistem, ki se vgrajuje tako v adaptacije kot zadovolji potrebe novogradnje Profilacija se ponaša s trdnostjo in jekleno statično ojačitvijo.

PVC okna – Glin PVC 8000

Doseganje zvočne in toplotne izolativnosti, izboljšan elegantnejši videz ter širok barvni spekter je odlika te profilacije. 6 komorni sistem globine 85 mm z jekleno ojačitvijo z možnostjo zasteklitve tudi do 51 mm ter tretje trajno elastično tesnilo nudi vse kar želimo imeti v našem domu: tišino, ugodno klimo predvsem pa varnost.