Želim ponudbo

Lesena okna

//Lesena okna
Lesena okna2020-12-03T12:22:02+01:00
Lesena okna - Glin GLT 68

Lesena okna Glin GLT 68

Lesena okna Glin GLT 68 so osnovni model okna s profilom 68 mm, ki s svojo obliko in lastnostmi zadovolji kupca, ki išče preproste in racionalne rešitve.

Podrobnosti
Lesena okna Glin GLT 68 EV

Lesena okna Glin GLT 68 EV

ekoskladLesena okna Glin GLT 68 EV so nadgradnja osnovnega modela okna z vgradnjo troslojnega stekla, s katero pridobite na toplotni izolativnosti celotnega okna.

Podrobnosti

Lesena okna Glin GLT 78 EV

Je nadgradnja okna Glin GLT 68 EV v smislu izboljšane toplotne izolativnosti.

Podrobnosti
Lesena okna Glin Pasiv 92

Leseno okna Glin PASIV 92

ekoskladLeseno okna Glin PASIV 92 so okna, ki ustrezajo vsem kriterijem pasivnega okna in zadovolji že zahtevnejšega kupca. S širino profila, ustrezno zasteklitvijo in tesnenjem dosega toplotno izolativnost tudi pod 0,8 W/m2K in je primerno za vgradnjo v pasivne in nizkoenergijske hiše.

Podrobnosti
Lesena okna Glin Pasiv 92 Plus

Lesena okna Glin Pasiv 92 Plus

Lesena okna Glin Pasiv 92 Plus so nadgradnja okna Glin Pasiv 92 v smislu izboljšanja toplotne izolativnosti. Slednje je doseženo z vgradnjo toplotno izolativne trde poliuretanske pene v sredino lesenega profila, s čimer se doseže toplotna izolativnost pod 0,7 W/m2K. Okno ustreza vsem zahtevam pasivne in nizkoenergijske gradnje.

Podrobnosti
lesena okna - Glin GLT 68 S

Lesena okna Glin GLT 68 S

Lesena okna Glin GLT 68 S so okna, ki se izdelujejo serijsko samo v standardnih dimenzijah. Prednost za kupca je, da je to okno cenovno najugodnejše, praviloma na zalogi in da ga lahko kupec sam finalno pobarva v želeno barvo.

Podrobnosti