Celovitost ponudbe dopolnjujemo s spremljajočimi storitvami, ki pomembno vplivajo na  zadovoljstvo naših cenjenih strank.

Med najpomembnejše sodijo:

Kakovost in garancija

GLIN Nazarje d.o.o. zagotavlja, da so njegovi izdelki izdelani v skladu z zahtevami veljavnih standardov ter tehnično tehnološke dokumentacije proizvajalca.

Kvaliteta je nadzorovana interno ter eksterno, kar izvaja gradbeni inštitut  ZAG Ljubljana

Strokovno svetovanje

Imamo izkušeno ekipo prodajnikov in tehnologov, ki vam svetujejo  ob nakupu oken in pomagajo pri rešitvah še tako zapletenih situacij, tako za individualne hiše kot za javne objekte.

Izmere

Izmere za pridobitev informativne ponudbe opravi kupec sam na način kot je opisan v nadaljevanju:

1. Navedete širino in višino izdelka

2. Določite velikost izdelka, kot je razvidno iz primera za okno 80×120 cm:
Proizvodna širina okna je 79cm + 2 cm = 81 cm kar je minimalna zidarska širina. Isto velja za višino, izjema so balkoni pri katerih je potrebno upoštevati  še estrih in debelejši pod.

Dostava / Prevoz

Celovitost ponudbe zagotavljamo tudi s storitvijo prevoza oz. dostave izdelkov na mesto vgradnje. Že ob pripravi informativne ponudbe vas bo naš komercialist povprašal glede dostave izdelkov in jo na vašo željo vključil v ponudbo. V ceni dostave je vključen naklad, prevoz in po dogovoru tudi razklad izdelkov.

Demontaža, montaža

V primeru renovacij poskrbimo tudi za stara okna in na vašo željo organiziramo odvoz le-teh na deponijo. Montažo novih oken pa izvedemo na enega od spodaj opisanih načinov:

Obdelava špalet

Pri renovacijah praviloma pride pri menjavi starih oken do manjših poškodb okenskih špalet. Na vašo željo vam lahko saniramo špalete, in sicer odvisno od velikosti poškodbe s: