Želim ponudbo

Les-alu okna

//Les-alu okna
Les-alu okna2019-02-22T13:27:39+01:00
Les alu okna Glin GLT 68 Alu

Les alu okna Glin GLT 68 Alu

Les alu okna Glin GLT 68 Alu so osnovni model okna, ki na notranji strani nudijo udobje in toplino lesa, na zunanji strani pa je zaščiteno z aluminijasto masko, ki okno ščiti pred vremenskimi vplivi, hkrati pa daje moderen in privlačen videz.

Podrobnosti
Les alu okna Glin GLT 68 Alu EV

Les alu okna Glin GLT 68 Alu EV

ekoskladLes alu okna Glin GLT 68 Alu EV so okna, ki nudijo na notranji strani udobje in toplino lesa, na zunanji strani pa je zaščiteno z aluminijasto masko, ki okno ščiti pred vremenskimi vplivi, hkrati pa daje moderen in privlačen videz. Je nadgradnja okna Glin GLT 68 Alu v smislu izboljšane toplotne izolativnosti, kar je doseženo z vgradnjo troslojne zasteklitve in ustreznega tesnjenja.

Podrobnosti
Les alu okna Glin GLT 68 Alu EV

Les alu okna Glin GLT 78 Alu EV

ekoskladLes alu okna Glin GLT 78 Alu EV so okna, ki nudijo na notranji strani udobje in toplino lesa, na zunanji strani pa je zaščiteno z aluminijasto masko, ki okno ščiti pred vremenskimi vplivi, hkrati pa daje moderen in privlačen videz. Je nadgradnja okna Glin GLT 78 Alu EV v smislu izboljšane toplotne izolativnosti.

Podrobnosti
Les alu okna Glin Pasiv 92 Alu

Les alu okna Glin Pasiv 92 Alu

ekoskladLes alu okna Glin Pasiv 92 Alu so okna, ki združujejo toplino in udobje lesa z mehko linijo obdelave profila na notranji stani ter modern in privlačen videz, ki ga zagotavlja aluminijasta maska na zunanji strani.  Maska je lahko v različnih barvnih odtenkih in ima poleg privlačnosti tudi funkcijo zaščite okna pred vremenskimi vplivi. Okno poleg topline in privlačnosti nudi tudi visoko toplotno izolativnost, ki ustreza zahtevam pasivne in nizkoenergijske gradnje.

Podrobnosti
Les alu okna Glin Pasiv 92 Alu Plus

Les alu okna Glin Pasiv 92 Alu Plus

Les alu okna Glin Pasiv 92 Alu Plus so okna, ki  združujejo vse najboljše iz naše ponudbe oken in zadovolji še najzahtevnejšega kupca. Mehko oblikovana linija profila na notranji strani nudi toplino in udobje lesa, aluminijasta maska na zunanji strani, pa moderen in privlačen videz. Aluminijasta maska je lahko v različnih barvnih odtenkih in ima poleg privlačnosti tudi funkcijo zaščite okna pred vremenskimi vplivi. Zaradi dodatno vgrajene poliuretanske pene v sredino  lesenega profila, dosega to okno največjo toplotno izolativnost med okni Glin in je primerno za vse vrste pasivne in nizkoenergijske gradnje.

Podrobnosti
Glin LINE 99

Glin LINE 99

Okno Glin LINE 99 ima poravnane linije tako na zunanji kot na notranji strani, kar mu daje zelo moderen in privlačen videz. S kombinacijo ustrezne troslojne  zasteklitve, širine profila  in tesnjenja lahko doseže toplotno prehodnost tudi pod 0,8 W/m2K in je primerno za vgradnjo v pasivne in nizkoenergijske hiše. Izdeluje se iz profilov  68 ali 82 mm.

Podrobnosti
okno les-alu line 103

Glin LINE 103

Okno Glin LINE 103 ima poravnane linije tako na zunanji kot na notranji strani, kar mu daje zelo moderen in privlačen videz. S kombinacijo ustrezne troslojne zasteklitve, širine profila in tesnjenja lahko doseže toplotno prehodnost tudi pod 0,8 W/m2K in je primerno za vgradnjo v pasivne in nizkoenergijske hiše. Izdeluje se iz profilov 68 ali 82 mm.

Podrobnosti