Želim ponudbo

Okna

/Okna
Okna2019-02-15T11:46:11+01:00

Kakovosten ustrezno obdelan les je nenadomestljiv material za ustvarjanje topline vašega doma. Okna Glin ustrezajo zahtevnim konstrukcijskim in kakovostnim  normativom. Debelina okvirja in krila, večslojne zasteklitve ter kvalitetno tesnjenje zagotavljajo visoko stopnjo toplotne in zvočne izolativnosti ter masivno stabilnost izdelka.  Okna so primerna tako za renovacije, energetske sanacije, kakor tudi novogradnje klasičnih, nizkoenergijskih in pasivnih hiš ter lesenih hiš iz brun.

Lesena okna Glin GLT 68

Glin GLT 68

Je osnovni model okna s profilom 68 mm, ki s svojo obliko in lastnostmi zadovolji kupca, ki išče preproste in racionalne rešitve.

Podrobnosti
Lesena okna Glin GLT 68 EV

Glin GLT 68 EV

ekoskladJe nadgradnja osnovnega modela okna z vgradnjo troslojnega stekla, s katero pridobite na toplotni izolativnosti celotnega okna.

Podrobnosti
Lesena okna Glin GLT 68 EV

Glin GLT 78 EV

ekoskladJe nadgradnja osnovnega modela okna z vgradnjo troslojnega stekla, s katero pridobite na toplotni izolativnosti celotnega okna.

Podrobnosti
Leseno okna Glin PASIV 92

Glin Pasiv 92

ekoskladJe okno, ki ustreza vsem kriterijem pasivnega okna in zadovolji že zahtevnejšega kupca. S širino profila, ustrezno zasteklitvijo in tesnenjem dosega toplotno izolativnost tudi pod 0,8 W/m2K in je primerno za vgradnjo v pasivne in nizkoenergijske hiše.

Podrobnosti
Lesena okna Glin Pasiv 92 Plus

Glin Pasiv 92 Plus

Je nadgradnja okna Glin Pasiv 92 v smislu izboljšanja toplotne izolativnosti. Slednje je doseženo z vgradnjo toplotno izolativne trde poliuretanske pene v sredino lesenega profila, s čimer se doseže toplotna izolativnost pod 0,7 W/m2K. Okno ustreza vsem zahtevam pasivne in nizkoenergijske gradnje.

Podrobnosti
leseno okno glin glt 68 s

Glin GLT 68 S

Je okno, ki se izdeluje serijsko samo v standardnih dimenzijah. Prednost za kupca je, da je to okno cenovno najugodnejše, praviloma na zalogi in da ga lahko kupec sam finalno pobarva v želeno barvo.

Podrobnosti
Les / alu okna Glin GLT 68 Alu

Glin GLT 68 Alu

Je osnovni model okna , ki na notranji strani nudi udobje in toplino lesa, na zunanji strani pa je zaščiteno z aluminijasto masko, ki okno ščiti pred vremenskimi vplivi, hkrati pa daje moderen in privlačen videz.

Podrobnosti
Les alu okna Glin GLT 68 EV Alu

Glin GLT 68 Alu EV

ekoskladJe okno, ki nudi na notranji strani udobje in toplino lesa, na zunanji strani pa je zaščiteno z aluminijasto masko, ki okno ščiti pred vremenskimi vplivi, hkrati pa daje moderen in privlačen videz. Je nadgradnja okna Glin GLT 68 Alu v smislu izboljšane toplotne izolativnosti, kar je doseženo z vgradnjo troslojne zasteklitve in ustreznega tesnjenja.

Podrobnosti
Les alu okna Glin GLT 68 EV Alu

Glin GLT 78 Alu EV

ekoskladJe okno, ki nudi na notranji strani udobje in toplino lesa, na zunanji strani pa je zaščiteno z aluminijasto masko, ki okno ščiti pred vremenskimi vplivi, hkrati pa daje moderen in privlačen videz. Je nadgradnja okna Glin GLT 78 Alu v smislu izboljšane toplotne izolativnosti, kar je doseženo z vgradnjo troslojne zasteklitve in ustreznega tesnjenja.

Podrobnosti
Les alu okna Glin Pasiv 92 Alu

Glin Pasiv 92 Alu

ekoskladJe okno, ki združuje toplino in udobje lesa z mehko linijo obdelave profila na notranji stani ter modern in privlačen videz, ki ga zagotavlja aluminijasta maska na zunanji strani.  Maska je lahko v različnih barvnih odtenkih in ima poleg privlačnosti tudi funkcijo zaščite okna pred vremenskimi vplivi. Okno poleg topline in privlačnosti nudi tudi visoko toplotno izolativnost, ki ustreza zahtevam pasivne in nizkoenergijske gradnje.

Podrobnosti
Les alu okna Glin Pasiv 92 Alu Plus

Glin Pasiv 92 Alu Plus

Je okno, ki  združuje vse najboljše iz naše ponudbe oken in zadovolji še najzahtevnejšega kupca. Mehko oblikovana linija profila na notranji strani nudi toplino in udobje lesa, aluminijasta maska na zunanji strani, pa moderen in privlačen videz. Aluminijasta maska je lahko v različnih barvnih odtenkih in ima poleg privlačnosti tudi funkcijo zaščite okna pred vremenskimi vplivi. Zaradi dodatno vgrajene poliuretanske pene v sredino  lesenega profila, dosega to okno največjo toplotno izolativnost med okni Glin in je primerno za vse vrste pasivne in nizkoenergijske gradnje.

Podrobnosti

Glin LINE 99

Okno Glin LINE 99 ima poravnane linije tako na zunanji kot na notranji strani, kar mu daje zelo moderen in privlačen videz. S kombinacijo ustrezne troslojne  zasteklitve, širine profila  in tesnjenja lahko doseže toplotno prehodnost tudi pod 0,8 W/m2K in je primerno za vgradnjo v pasivne in nizkoenergijske hiše. Izdeluje se iz profilov  68 ali 82 mm.

Podrobnosti
line-103

Glin LINE 103

Glin LINE 103 ima poravnane linije tako na zunanji kot na notranji strani, kar mu daje zelo moderen in privlačen videz. S kombinacijo ustrezne troslojne zasteklitve, širine profila in tesnjenja lahko doseže toplotno prehodnost tudi pod 0,8 W/m2K in je primerno za vgradnjo v pasivne in nizkoenergijske hiše. Izdeluje se iz profilov 68 ali 82 mm.

Podrobnosti

Glin PVC 4000

Glin PVC 4000 je 5-komorni PVC sistem, ki vam nudi odlično kvaliteto za nizko ceno. Profilacija se ponaša s trdnostjo in jekleno statično ojačitvijo.
Povišana varnost, ki jo zagotavlja dvoslojno steklo dopolnjuje vrhunsko nemško okovje MACO. Vzdrževanje profilacije je zaradi gladkosti profila enostavno, namembnost okna pa zadovolji še tako zahtevnega kupca.

Podrobnosti

Glin PVC 4000 NEW

Glin PVC 4000 NEW je 6 komorni sistem, ki se vgrajuje tako v adaptacije kot zadovolji potrebe novogradnje Profilacija se ponaša s trdnostjo in jekleno statično ojačitvijo.

Podrobnosti

Glin PVC 8000

Doseganje zvočne in toplotne izolativnosti, izboljšan elegantnejši videz ter širok barvni spekter je odlika te profilacije. 6 komorni sistem globine 85 mm z jekleno ojačitvijo z možnostjo zasteklitve tudi do 51 mm ter tretje trajno elastično tesnilo nudi vse kar želimo imeti v našem domu: tišino, ugodno klimo predvsem pa varnost.

Podrobnosti