Želim ponudbo

Demontaža, montaža

//Demontaža, montaža
Demontaža, montaža2016-11-30T15:23:47+01:00

V primeru renovacij poskrbimo tudi za stara okna in na vašo željo organiziramo odvoz le-teh na deponijo. Montažo novih oken pa izvedemo na enega od spodaj opisanih načinov:

Klasična montaža

purpenaKlasična montaža stavbnega pohištva je najpogosteje uporabljen način vgradnje oken.  Pri tej vrsti montaže se okvirji pritrdijo v zid s posebnimi vijaki, tesnjenje med oknom in zidom pa se doseže s  poliuretansko peno (Purpena).

Demontaža oken v primeru adaptacij je lahko popolna ali delna, slednja pride v poštev v primeru škatlastih oken, ko odstranimo le krilo okna, lesen okvir pa ohranimo. Pri demontaži pride do manjših poškodb špalet, katere vam na vašo željo tudi saniramo.

Montaža po smernicah RAL

3d-trakoviPri načinu montaže po smernicah RAL se zagotovi prehajanje vodne pare iz notranje strani okna ven, ne pa obratno. Ta način montaže preprečuje nastanek kondenza, posledično plesni in nastanek toplotnih mostov. Na zunanji strani se tesni s  paro propustno folijo ali prednatisnjenimi tesnilnimi trakovi, na notranji strani pa se kot tesnilo uporabijo paro nepropustne tesnilne folije.

RAL montaža je priporočljiva za novogradnje energetsko varčnih hiš, obvezna pa pri novorgradnjah nizkoenergijskih in pasivnih hiš.

OBVESTILO

Obveščamo vas, da smo v skrbi za naše in vaše zdravje zaprli prodajni salon v Nazarjah od ponedeljka 16.03.2020 do preklica.

Prav tako so do preklica odpovedani vsi servisi in vse montaže stavbnega pohištva. Za vas smo dosegljivi po telefonu in na elektronski pošti prodaja@glin.si .

Želimo si, da se situacija umiri, zato je odgovorno, da k temu vsi prispevamo.

Hvala za razumevanje in ostanite zdravi.

Glin okna d.o.o.