Želim ponudbo

Polkna in senčila

/Polkna in senčila
Polkna in senčila2016-11-30T15:23:49+00:00

Polkna in senčila omogočajo senčenje in zatemnitev prostorov ter izboljšajo estetski izgled vaše fasade. Z njimi so okna in stekla dodatno zaščitena pred vremenskimi vplivi, hkrati pa je izboljšana toplotna in zvočna izolativnost prostorov.

lesena polkna

Lesena polkna

Polkna so izdelana iz smrekovega lesa v barvah Glin ali po RAL lestvici. Za zatemnitev prostorov in hkrati za estetski izgled vaše fasade vam nudimo polkna v različnih izvedbah.

Preberi več…

Rolete

Rolete so izdelane iz aluminija ali umetnih materialov. Možna je izvedba nadokenskih rolet, ki se montirajo ob vgradnji okna – omarica je skrita pod fasado in predokenskih rolet, ki se lahko vgradijo naknadno, v tem primeru je lahko omarica vidna ali skrita.

Preberi več…
notranje žaluzije

Žaluzije

Žaluzije so izdelane iz aluminija v različnih barvnih odtenkih in širinah lamel. Nudimo vam notranje, zunanje in medstekelne žaluzije. Žaluzije omogočajo veliko odbojnost toplote in sončne svetlobe.

Preberi več…
Balkonska vrata z rolo komarnikom

Komarniki

Komarnik je mehanska zaščita iz zračnega tekstila, ki je vpet v okvir in onemogoča vstop žuželk pri odprtem oknu. Komarnik je lahko integriran v roletno omarico ali vgrajen samostojno v rolo, drsni, fiksni obliki ali v harmonika izvedbi.

Preberi več…
Screen senčilo

Screen senčila

Screen senčila so elegantna luknjasta platna iz umetnih mas, ki se gibljejo po drsnikih. Omogočajo senčenje vaših prostorov in odvajanje toplotnih udarov na steklenih površinah stavbenega pohištva.

Preberi več…