Želim ponudbo

Pvc okna

//Pvc okna
Pvc okna2016-11-30T15:23:50+00:00

PVC okna

Pvc okna so okna iz 5 komornih profilov in izpolnjujejo vsa merila sodobnega designa. so odporna na vses vremenske vplive ob minimalni negi. Z vgradnjo troslojne zasteklitev lahko dosežemo izolativnost pod 1,00 Wm2K.

PVC okna Glin PVC 5

PVC okna Glin PVC 5

PVC okna Glin PVC 5 so okna, ki so narejena iz 5 komornih profilov priznanega nemškega proizvajalca in izpolnjujejo vsa merila sodobnega designa in zahtev po funkcionalnost. Okna so odporna na vremenske vplive in ob minimalni negi zagotavljajo trajnost izdelka. Osnovna barva je bela, možni so različni barvni dekorji na obeh ali samo na eni strani.

Podrobnosti
PVC okna Glin PVC 5 EV

PVC okna Glin PVC 5 EV

PVC okna Glin PVC 5 EV so nadgradnja okna Glin PVC 5  v smislu izboljšanja toplotne izolativnosti, ki je z vgradnjo troslojne zasteklitve pod 1,00 Wm2K. Okna, ki so narejena iz 5 komornih profilov priznanega nemškega proizvajalca in izpolnjujejo vsa merila sodobnega designa in zahtev po funkcionalnost. Okna so odporna na vremenske vplive in ob minimalni negi zagotavljajo trajnost izdelka. Osnovna barva je bela, možni so različni barvni dekorji na obeh ali samo na eni strani.

Podrobnosti