Želim ponudbo

O nas

/O nas
O nas2018-12-05T10:54:16+01:00

GLIN OKNA nadaljujejo več kot 110 letno tradicijo blagovne znamke GLIN v Nazarjah.

Smo ponudnik lesenega, les-alu in PVC stavbnega pohištva blagovne znamke Glin. V naši paleti izdelkov so poleg oken in vrat tudi polkna in senčila. Vsi naši izdelki ustrezajo najzahtevnejšim normam toplotne in zvočne izolacije.

Celovitost ponudbe pa zaokrožujemo s paleto spremljajočih storitev, kot so montaža, svetovanje pri novogradnjah in zahtevnih energetskih sanacijah, izvajanje zaključnih del po končani vgradnji stavbnega pohištva ter servis in vzdrževanje.

Naši cenjeni kupci so poleg številnih individualnih strank tudi javne ustanove (vrtci, šole, zdravstveni domovi, občine…) ter gradbeni inženiringi, kjer se srečujemo z zelo zahtevnimi projekti. Na standardnem programu pa sodelujemo z vsemi večjimi trgovci v Sloveniji.

OBVESTILO

Obveščamo vas, da smo v skrbi za naše in vaše zdravje zaprli prodajni salon v Nazarjah od ponedeljka 16.03.2020 do preklica.

Prav tako so do preklica odpovedani vsi servisi in vse montaže stavbnega pohištva. Za vas smo dosegljivi po telefonu in na elektronski pošti prodaja@glin.si .

Želimo si, da se situacija umiri, zato je odgovorno, da k temu vsi prispevamo.

Hvala za razumevanje in ostanite zdravi.

Glin okna d.o.o.