Želim ponudbo

Pasivna okna

//Pasivna okna
Pasivna okna2016-11-30T15:23:49+00:00
Pasivna okna Glin Pasiv 92

Pasivna okna Glin Pasiv 92

ekoskladPasivna okna Glin Pasiv 92 so okna, ki ustreza vsem kriterijem pasivnega okna in zadovolji že zahtevnejšega kupca. S širino profila, ustrezno zasteklitvijo in tesnenjem dosega toplotno izolativnost tudi pod 0,8 W/m2K in je primerno za vgradnjo v pasivne in nizkoenergijske hiše.

Podrobnosti
Pasivna okna Glin Pasiv 92 Plus

Pasivna okna Glin Pasiv 92 Plus

Pasivna okna Glin Pasiv 92 Plus so nadgradnja okna Glin Pasiv 92 v smislu izboljšanja toplotne izolativnosti. Slednje je doseženo z vgradnjo toplotno izolativne trde poliuretanske pene v sredino lesenega profila, s čimer se doseže toplotna izolativnost pod 0,7 W/m2K. Okno ustreza vsem zahtevam pasivne in nizkoenergijske gradnje.

Podrobnosti
Pasivna okna Glin Pasiv 92 Alu

Pasivna okna Glin Pasiv 92 Alu

ekoskladPasivna okna Glin Pasiv 92 Alu so okna, ki združujejo toplino in udobje lesa z mehko linijo obdelave profila na notranji stani ter modern in privlačen videz, ki ga zagotavlja aluminijasta maska na zunanji strani.  Maska je lahko v različnih barvnih odtenkih in ima poleg privlačnosti tudi funkcijo zaščite okna pred vremenskimi vplivi. Okno poleg topline in privlačnosti nudi tudi visoko toplotno izolativnost, ki ustreza zahtevam pasivne in nizkoenergijske gradnje.

Podrobnosti
Pasivna okna Glin Pasiv 92 Alu Plus

Pasivna okna Glin Pasiv 92 Alu Plus

Pasivna okna Glin Pasiv 92 Alu Plus so okna, ki  združujejo vse najboljše iz naše ponudbe. Mehko oblikovana linija profila na notranji strani nudi toplino in udobje lesa, aluminijasta maska na zunanji strani  pa moderen in privlačen videz. Aluminijasta maska je lahko v različnih barvnih odtenkih in ima poleg privlačnosti tudi funkcijo zaščite okna pred vremenskimi vplivi. Zaradi dodatno vgrajene poliuretanske pene v sredino  lesenega profila, dosega to okno največjo toplotno izolativnost med okni Glin in je primerno za vse vrste pasivne in nizkoenergijske gradnje.

Podrobnosti