Želim ponudbo

Senčila

/Senčila
Senčila2019-02-22T13:17:55+01:00

Rolete

Rolete so izdelane iz aluminija ali umetnih materialov. Možna je izvedba nadokenskih rolet, ki se montirajo ob vgradnji okna – omarica je skrita pod fasado in predokenskih rolet, ki se lahko vgradijo naknadno, v tem primeru je lahko omarica vidna ali skrita.

Preberi več…
notranje žaluzije

Žaluzije

Žaluzije so izdelane iz aluminija v različnih barvnih odtenkih in širinah lamel. Nudimo vam notranje, zunanje in medstekelne žaluzije. Žaluzije omogočajo veliko odbojnost toplote in sončne svetlobe.

Preberi več…
Balkonska vrata z rolo komarnikom

Komarniki

Komarnik je mehanska zaščita iz zračnega tekstila, ki je vpet v okvir in onemogoča vstop žuželk pri odprtem oknu. Komarnik je lahko integriran v roletno omarico ali vgrajen samostojno v rolo, drsni, fiksni obliki ali v harmonika izvedbi.

Preberi več…
Screen senčilo

Screen senčila

Screen senčila so elegantna luknjasta platna iz umetnih mas, ki se gibljejo po drsnikih. Omogočajo senčenje vaših prostorov in odvajanje toplotnih udarov na steklenih površinah stavbenega pohištva.

Preberi več…
OBVESTILO

Obveščamo vas, da smo v skrbi za naše in vaše zdravje zaprli prodajni salon v Nazarjah od ponedeljka 16.03.2020 do preklica.

Prav tako so do preklica odpovedani vsi servisi in vse montaže stavbnega pohištva. Za vas smo dosegljivi po telefonu in na elektronski pošti prodaja@glin.si .

Želimo si, da se situacija umiri, zato je odgovorno, da k temu vsi prispevamo.

Hvala za razumevanje in ostanite zdravi.

Glin okna d.o.o.